Zoso la Rosia Montana

Zoso a trecut azi pe la Rosia Montana, unde s-a plimbat in jeep-ul Gold Corporation. Nimic nou pana aici.

Partea buna este ca a aflat ceva util pentru data viitoare: in Minele Romane, in subteran, nu trebuie sa intri cu ochelarii de soare pe nas. Ca e intuneric, nu vezi pe jos si te poti duce  de-a dura pe scari.

Apropo de asta si asta.

ACTUALIZARE 21 august 2010: Am avut un schimb de mesaje cu Zoso. Acesta, mânios şi de grabă vărsătoriu de cuvinte jignitoare, a purces asemenea Marelui Ştefan Cel Mare la negarea micii sale scăpări, utilizând cuvinte duioase despre mama sursei mele de la Muzeul Mineritului. Cum dumneaei nu are vreo vină în tărăşenia noastră, am purces la mailuri şi telefoane, asemenea cronicarului doritor să fie sigur de faptele relatate. Mi-am zis că orice om greşeşte şi poate prietenul cu informaţia era acela.
Nu regret timpul pierdut pentru că acum am clarificat: domnul blogger s-a împiedicat, ocazie care l-a făcut să vadă de aproape modul în care romanii au lucrat acum 2000 de ani, însă nu s-a dus de-a dura pe scări, cum am insinuat plin de venin. Ruşine, domnule Patriciu!
Restul faptelor rămân la fel. Hazlia întamplare la care a fost părtaş Marele Zoso a avut loc la Minele Romane, când el s-a intersectat cu participanţii la al doilea tur turistic al FânFest, pe 14 august. Astfel că 8 (opt) martori oculari pot confirma felul în care întunericul l-a silit pe Big Z să îşi scoată ochelarii de soare.
A nu se crede din asta că Zoso a participat la tur. Nu, purtătorul de cuvânt al Gold Corporation şi jeepul lui s-au ocupat de ghidajul domnului blogger. Doar nu credeaţi că Marele Zoso vorbeşte despre FânFest, participând la el.
O concluzie vine de la sine: orice om poate greşi. Nu, nu mă refer la chestiunea ochelarilor de soare, care este minoră, ci la faptul că Big Z a reuşit să relateze „obiectiv” despre Roşia Montană şi FânFest fără a discuta cu opoziţia locală grupată în Asociaţia Alburnus Maior şi fără a participa la activităţile din festival.
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Zoso la Rosia Montana

  1. gabriel zice:

    Si nu are dreptate? Nu asa-i la Lecturi Urbane? Banuiesc ca la fel este si la voi. Veniti acolo sub pretextul salvarii Rosiei Montane dar de fapt faceti voi acolo cu totul si cu totul altceva. Lucruri mai lumesti 🙂

  2. Sigur ca are dreptate: nu poti citi cu ochelari de soare si nici nu poti vedea cu ei in intuneric. Asta si spuneam 😉

    Si da, noi facem si lucruri mai lumesti. Tu nu?

  3. Pingback: Precizări tehnice | Lupta pentru Roşia Montană

  4. Pingback: ULTIMA ORĂ! Robert Turcescu a fost la mina de aur | Lupta pentru Roşia Montană

  5. Pingback: Dacă plecăm toţi in Noua Zeelandă cine închide lumina? « Unuplusnoua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s