Partea amuzantă şi partea interesantă

Nu mă miră că servitorul canadienilor, Bogdan Baltazar, un fost securist, se bagă în seamă la o dezbatere despre dreapta românească. Este în natura lucrurilor pentru un fost angajat al serviciului secret comunist (de extremă stângă), ce prezenta minciuna drept adevăr.

Partea amuzantă este ce susţine individul: când a fost emoţia aia cu Johannis […] am fost unul din cei trei-patru avut în vedere, eram în cărţi pentru prim-ministru. Asta vă trebuia! Şi n-a avut ţara asta norocul ăsta! Da, n-am avut norocul să ne conducă un slujitor al unui regim criminal.

Lăsând partea amuzantă, să trecem la cea interesantă. Cine l-a luat în calcul pentru funcţia de prim-ministru… PNL, partidul ce îşi menţine poziţia împotriva proiectului […] poziţie exprimată în repetate rânduri bla-bla-bla.

Ocazie cu care ne-am lămurit cum stă treaba cu liderii liberali. Când vor ajunge ei la putere şi va veni momentul potrivit, va apărea un purceluş din noua majoritate, îşi va drege glasul şi va articula: Este pentru binele ţării. Drepturi-drepturi, dar unele drepturi sunt mai egale ca altele. Dacă interesul naţional o cere, tovarăşi, călcăm în picioare dreptul la proprietate privată al roşienilor din opoziţie. Că veni vorba de dreapta.

Acest articol a fost publicat în Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s