Ziua Roşiei Montane – Nu cianurii, da turismului

Aproximativ 400 de bucureşteni au participat la Marşul Roşiei Montane şi evenimentul de la Clubul Ţăranului Român.

Primele ştiri de la Braşov, Cluj sau Constanţa sunt la fel de bune. Revenim cu impresii şi poze din toată ţara, după ce dormim trei zile non-stop 🙂

ACTUALIZARE: Ziua Roşiei Montane a fost organizată de voluntari, pro-bono, fără finanţare. Poate este greu de crezut, însă mai există oameni, în Roşia Montană şi în România, care nu gândesc pe bani. Şi cât timp vor exista, va mai fi şi Roşia Montană.

ACTUALIZARE2: Senzaţional şi în direct! Roşia Montană tocmai a devenit singura aşezare din România (sau din lume…) în care primarul nu recunoaşte ziua localităţii, în timp ce spune că şomajul a depăşit 80% fără a explica de ce.

Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri, Tipuri - Foto, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ziua Roşiei Montane – Nu cianurii, da turismului

  1. @L
    Imi pare rau, insa Marele blogger adjunct, la fel ca Marele blogger, are aici acelasi tratament pe care il avem noi la el.
    Desi pe unele chestii are dreptate, nu poti cere respect, daca nu oferi respect, asa spune zicala. Sper ca vei fi de acord cu ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s