Profesorii de la ASE despre Roşia Montană

Grupul pentru Salvarea Roşiei Montane, format din cadre universitare ale Academiei de Studii Economice (acea Academie de Studii Economice), au realizat un studiu ştiinţific al proiectului Gold Corporation. Spre deosebire de experţii goldişti de la Oxford, cei de la ASE sunt… chiar de la ASE. Vă lăsăm plăcerea să citiţi în original cum este demontat, pas cu pas, mitul prosperităţii aduse de canadieni; doar prezentăm mai jos câteva fraze ale opiniei generale a economiştilor:

La Roşia Montană  sunt acum mai importante localitatea şi istoria ei, patrimoniul arheologic minier şi cel construit, spiritul locului, decât aurul care mai există în zonă. Trebuie să lăsăm Roşia Montană şi generaţiilor  următoare pentru încă 2000 de ani cel puţin, nu să o distrugem, ca sa luăm tot aurul  acum. Avem datoria să salvăm Roşia Montană de lăcomia  unora şi de lipsa de informare a altora.

Studiul complet se găseşte aici. Atenţie! Analiza este ştiinţifică, deci nu are poze frumoase, culori vesele şi promisiuni deşarte… doar realitatea din spatele aparenţelor.

Citeşte şi Academia de Studii Economice somează Gold Corporation

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Economie, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Documente, Tipuri - Studii şi analize și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Profesorii de la ASE despre Roşia Montană

  1. transildania zice:

    Mult succes cu acest blog. Va sustin si eu, am scris cand am putut despre Rosia Montana si v-am adaugat in blogroll.

  2. Pingback: Nu e doar aur la Rosia. Celelalte metale valoreaza de patru ori mai mult decat tot aurul si argintul de acolo! « transildania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s