Gold Corporation mai plăteşte nişte oameni „independenţi”

După economiştii de la Oxford, ce nu erau de la Oxford, şi reprezentantul UNESCO, ce nu era de la UNESCO, Gold Corporation revine cu un grup independent pentru monitorizarea patrimoniului… care este aşa de independent că e finanţat de canadieni.

Unul din siturile de propagandă ale companiei, condus de prietenul nostru poetul, prezintă într-un articol „propriu” poziţia propagandei Gold Corporation. Astfel, aflăm că Grupul Independent pentru Monitorizarea Patrimoniului Cultural este format din membri ce doresc să asculte opiniile specialiştilor cu adevărat interesaţi. În traducere, vor să îi adune pe cei interesaţi să aibă activităţi independente şi obiective… în schimbul banilor. Cum care bani? Scrie în comunicat: GIMPRM anunţă că va fi sprijinit logistic de către Rosia Montana Gold Corporation, având garanţia fermă a unei activităţi de sine stătătoare, independente şi obiective.

Aţi inţeles, da? După 15 de ani de zbateri inutile în care, printre altele, două instituţii de care nu au auzit nimeni, pe nume UNESCO şi Academia Română, s-au pronunţat împotriva planului Gold Corporation, canadienii mai plătesc nişte indivizi pentru a fi… independenţi şi obiectivi. Se anunţă un an distractiv 😀

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Declaraţii şi opinii, Tipuri - Foto, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Gold Corporation mai plăteşte nişte oameni „independenţi”

  1. Monex zice:

    Eliberarea unui alt certificat avand acela i obiect incalc grav principiul autorit ii de lucru judecat care se aplic in dreptul romanesc ..Ei bine intr-un articol vorba vine articol publicat intr-un citesc c RMGC sare in ap rarea arheologilor care nu s-au pronun at inc !.Compania Ro ia Montan Gold Corporation RMGC a remarcat in ultimele zile o intensificare a ac iunilor de intimidare a membrilor Comisiei Na ionale de Arheologie care urmeaz s analizeze cererea de desc rcare arheologic a masivului Carnic.

  2. Scrieti fratilor corect, indiferent care este opinia voastra.

  3. Pingback: Europa nostra şi UNESCO critică autorităţile române | Lupta pentru Roşia Montană

  4. Pingback: Ministerul Culturii a ajuns avocatul Goldului? | Lupta pentru Roşia Montană

  5. Pingback: Cum îşi inventează Gold Corporation societatea civilă | Lupta pentru Roşia Montană

  6. Pingback: Ascultă cineva specialiştii cu adevărat independenţi? | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s