Violonistul Alexandru Tomescu despre Roşia Montană

Violonistul Alexandru Tomescu a acordat un interviu cotidianului Adevărul despre concertul său de la Cluj şi despre relaţia sa cu subiectul Roşia Montană. Mulţumim Transildania pentru info.

Problema îmi pare a veni nu din lipsa de reacţie a oamenilor, ci din lipsa unei coeziuni, lipsa solidarităţii la nivel general. Niciunul dintre prietenii sau cunoscuţii mei nu este de acord cu proiectul RMGC la Roşia Montană. Din păcate, pentru majoritatea dintre noi lucurile se opresc aici. Trebuie să devenim conştienţi de puterea pe care o avem împreună […]

Ar trebui să ne punem întrebarea ce fel de ţară vom lăsa copiilor şi nepoţilor noştri? Vor considera ei că am procedat corect astăzi? Sunt într-adevăr foarte multe de făcut, însă dincolo de implicarea „de sus” lucrurile trebuie să aibă o bază solidă la nivel individual. Cred că de prea multe ori aşteptăm un salvator care să ne rezolve toate problemele în mod miraculos […]

Un adevărat artist trebuie sa fie fidel în primul rând convingerilor şi principiilor sale morale, mai ales în situaţii de dificultate sau atunci când este supus unor presiuni.

Interviul complet se găseşte aici.

Citeşte şi Om cu coloană vertebrală (2)

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Iniţiative cetăţeneşti, Domenii - Opoziţia, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s