Reprezentanţii Gold Corporation se contrazic în minciuni

Odiseea locurilor de muncă oferite de Gold Corporation continuă. Directorul de proiectare, Cecilia Szentesy, declară că nu numai că avem acum acolo 500 de angajaţi, dar suntem şi singurul angajator din zonă. Asta e una din multiplele declaraţii fără nicio acoperire, asemenea „câştigurilor” promise României, care la începutul anilor 2000 erau de 200 de milioane de  euro şi au urcat treptat până la 19 miliarde în prezent.

Însă nu e nevoie să căutam prea mult pentru a vedea dacă informaţia este corectă. Chiar directorul general, Dragoş Tănase, susţine într-un ziar al companiei că în ultimul an am reuşit să angajăm 200 de oameni. Din nou, informaţia nu poate fi verificată. Însă deja ştim că cel puţin unul din cei doi este mincinos.

La fel, nu putem şti dacă este reală suma de 35 de milioane de dolari pe care canadienii susţin că i-au investit în patrimoniu. Însă, dacă ar fi cheltuit milioane de dolari, nu ar fi fost mai bine să nu îşi înfigă bannerele în monumente istorice folosind capace de bere?

Actualizare: Aici puteţi citi mai multe despre cum Gold Corporation „protejează” patrimoniul, încălcând grosolan principiile de restaurare.

Sursa foto

Citeşte şi Manipularea Gold Corporation prin presă – studiu de caz

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Declaraţii şi opinii, Tipuri - Foto, Tipuri - Propagandă și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Reprezentanţii Gold Corporation se contrazic în minciuni

  1. sorin zice:

    Unul spune cati angajati sunt in total, iar celalalt vorbeste despre cati au fost angazati in ultimul an. Unde e greseala?

  2. Pingback: Cutremur la Roşia Montană | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s