Manipularea Gold Corporation prin presă 3 – Ziarul de Apuseni

Ziarul de Apuseni este un jurnal regional distribuit în zona Abrud-Bucium-Câmpeni-Roşia Montană-Lupşa. El s-a remarcat de-a lungul timpul pentru propaganda Gold Corporation mai ceva ca a Scânteii pe vremea comunismului.

Foarte rar, în cotidianul PCR, se strecurau aşa-numitele şopârle, glume voalate la adresa regimului. În Ziarul de Apuseni nu veţi citi aşa ceva la adresa Goldului. Niciodată. Pentru că cianuriştii au angajaţi în redacţie, la fel cum Securitatea avea în redacţiile ziarelor de odinioară. Însă avea dreptate filozoful Ioan Petru Culianu: pe cât de temut era serviciul secret comunist, pe atât de proşti erau angajaţii lui.

La fel cu goldiştii. Pentru naivi, Roxana Toderaş este un membru al redacţiei. Pentru cunoscători, ea este responsabilă Gold Corporation cu Relaţiile Publice. Atât de mare e prostia, că a recunoscut acest lucru pe facebook.

Iar filozoful precizează că prostia securiştilor nu era doar epocală, ci şi de o profunzime nemaivăzută. La fel cu goldiştii. După ce a fost prinsă cu mâţa-n sac, ce face Roxana Toderaş? Şterge referinţa de pe facebook. Că nu o se prindă nimeni. Pe bune? Acest citat este luat de aici. Ştergeţi-l repede! Ca să îl publicăm pe următorul.

That’s how it goes… everybody knows.

Citeşte şi Manipularea Gold Corporation prin presă Partea 1 şi Partea 2.

Sursa foto

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri, Tipuri - Propagandă și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Manipularea Gold Corporation prin presă 3 – Ziarul de Apuseni

  1. Pingback: Iluzia democraţiei şi Ziarul de Apuseni | Lupta pentru Roşia Montană

  2. Pingback: Oficial! Gold Corporation exercită presiune economică şi cenzură asupra presei | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s