Europa nostra şi UNESCO critică autorităţile române

Europa Nostra este cea mai importantă structură de patrimoniu cultural de pe continentul nostru. Ea reuneşte 250 de organizaţii din 45 de ţări şi, spre deosebire de alţii, nu este plătită pentru a fi independentă. Europa Nostra mai are speranţa că Emil Boc va realiza importanţa Roşiei Montane după ce va citi scrisoarea lor deschisă.

Pierde de vreme, veţi spune… poate că nu. Partea interesantă se găseşte pe situl lor. Conform unui comunicat Europa Nostra, după sesizarea lor, şi UNESCO se pregăteşte să critice Guvernul României pentru felul (sau mai bine zis halul?) în care nu se preocupă de salvarea şi protejarea patrimoniului şi naturii de la Roşia Montană. Asta ar fi chiar de tot, să ajungă ditamai UNESCO, o instituţie recunoscută pentru faptul că este foarte diplomată şi nu face critici directe decât în situaţii de urgenţă maximă, să le spună verde în faţă incompetenţilor români: Salvaţi Roşia Montană, domnilor, ce aşteptaţi?!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Autorităţi, Domenii - Natură şi mediu, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Declaraţii şi opinii, Tipuri - Foto, Tipuri - Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s