Câte minciuni puteţi spune în patru minute, domnule Kelemen?

În timp ce domnul Kelemen Hunor ameninţă direct cu scoaterea de pe lista monumentelor istorice a Masivului Cârnic, interviul său radiofonic de doar patru minute continuă să facă valuri. De când îl urmăresc pe jurnalistul Mihai Goţiu, nu îmi aduc aminte să fii citit un articol mai dur.

Ziaristul face praf declaraţiile ministrului Culturii. Îi ia fiecare afirmaţie şi îi demonstrează nu numai că nu are dreptate, ci şi că minte cu bună ştiinţă. Aici este articolul integral.

ACTUALIZARE: Mihai Goţiu a revenit ulterior cu un articol detaliat în care arată, printre altele, că domnul Kelemen are mici probleme de sincronizare cu specialiştii dumisale: pe de o parte, ministrul declară că nu ştie ce spun aceştia despre acţiunile de descărcare arheologică, pe de altă parte aceştia declară că ministrul însuşi a iniţiat un plan de acţiune pe acest subiect, din care face parte şi decizia mai sus menţionată.

Fotografia, în curând singura dovadă a unei istorii de 2000 de ani?

Citeşte şi Importanţa Masivului Cârnic în istoria mineritului

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Decizii şi hotărâri, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s