Proteste în Bucureşti şi Cluj

Bucureşti şi Cluj

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Autorităţi, Domenii - Iniţiative cetăţeneşti, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Proteste în Bucureşti şi Cluj

 1. transildania zice:

  La Cluj protestul este miercuri, nu marti, la ora 13.

 2. Aurel Lilian zice:

  1. I. Lilian Aurel (profesor , Ro ) : Conştientizând importanţa istorică şi arheologică a zonei ( cu atât mai mult cu cât am un master în Istoria Religiilor )consider că sunt absolut necesare eforturi conjugate ale tuturor oamenilor de bine pentru stoparea , cel puţin temporară a exploataţiei.Atenţie maximă la modul cum este manipulată opinia publică.Utilizând procedeul tehnic (psihologic ) al invăluirii , chiar zilele trecute opinia publică a fost bombardată cu foarte multe informatii politico- mondene (bineînteles foarte importante !?! ) , în timp ce avizul favorabil al Ministerului Culturii vizănd Roşia Montană a trecut neluat in seamă de presă Nu este prima oară cînd multstimabilii domni PDL-işti utilizează procedeul învăluirii.Să nu uităm că chiar campania electorală a lui Traian Băsescu din 2009 a fost centrată pe atracţia prin învăluire ,aşadar nu este prima dată când utilizează specialişti in psihologia subversivă. Nu sunt adeptul teoriilor conspirative , pe care le consider imature şi nerealiste , dar un asemenea proiect nu poate fi obţinut pe cale legală ăn Romănia fără ” A UNGE ” anumiţi demnitari , ori la un asemenea nivel , miza e suficient de mare pentru a cumpăra tăcerea Mass-Mediei.De aici importanţa aducerii in centrul atenţiei pe toate căile posibile a Subiectului .

 3. ARC zice:

  Comenteaza pe http://www.romaniacurata.ro calitatea si expertizele sustinatorilor proiectului minier de la Rosia Montana. Stii intelectuali Rosia Montana? Adauga-i aici: http://www.romaniacurata.ro/ltcentergtantologia-rusinii-la-ziltbrgtinelectualii-rosia-montanalt-ce-1628.htm

 4. Alex zice:

  A inteles cineva ceva din ce a spus Aurel Lilian?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s