Negocierea cu coaie a actului de injustiţie

Goldiştii s-au întrecut în ultimele zile în a-i mulţumi lui Kelemen Hunor pentru descărcarea arheologică a Masivului Cârnic. O asociaţie finanţată de canadieni îl felicită pentru modul în care a ştiut să găsească fonduri… adică încălcând o hotărâre judecatorească din 2006, care stabileşte definitiv şi irevocabil că descărcarea arheologică a Masivului Cârnic este ilegală.

Un poet analfabet apreciază că domnul Kelemen Hunor a fost un ministru deştept care a ştiut să negocieze cu cel interesat. Ce să negocieze? Păi, nesocotirea deciziei judecătoreşti prezentate mai sus. Probabil că ministrul a fost chiar mai deştept ca trustul de presă al poetului, ce primeşte „doar” sume cu şase cifre pentru publicitatea făcută Gold Corporation.

Şi mai avem un blogger cu o logică imbatabilă, care în timpul liber se trage de şireturi cu purtătorul de cuvânt al RMGC. Asta în timp ce goldistul îl plimbă cu jeepul, cum singur se laudă. Bloggerul îl felicită pe Kelemen Hunor întrucât… a avut coaie. Coaie să ce, inteligentule? Coaie să încalce legea?

Da, mă, îţi trebuie multe coaie să încalci legea din România. De-asta suntem un neam de viteji, pentru că miniştrii deştepţi au coaie să nesocotească un act de justiţie. Bine, bă!

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Gold Corporation, Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Declaraţii şi opinii, Tipuri - Propagandă și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s