Clic pentru a semna scrisoarea Rezistenţei de la Roşia Montană

Atâta vreme cât avem o inimă ce bate-n noi şi cât Constituţia României prevede că proprietatea e respectată, noi vom lupta pentru protejarea pământurilor noastre şi pentru dreptul generaţiilor viitoare de a respira un aer fără cianuri şi de a se bucura de moştenirea strămoşilor noștri!

via Transildania

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Autorităţi, Domenii - Natură şi mediu, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Clic pentru a semna scrisoarea Rezistenţei de la Roşia Montană

  1. Jana Cretescu zice:

    va sustin

  2. vali zice:

    Ma minunez de personajele care apar in spoturile tv care sustin acest proiect,sunt ca niste copii care recita o poezie pe scena pentru prima oara,e problema lor daca vor sa se vanda…cum sa-ti vinzi locul unde te-ai nascut si ai crescut???canadienii ce au facut pentru satul asta?un muzeu?au pus niste placute cu numere pe fiecare casa vezi doamne vor fi restaurate…mai degraba cred ca reprezinta ordinea in care vor fi demolate…parerea mea e ca si-au vandut sufletele…

  3. Noi vom lupta pentru protejarea pământurilor noastre şi pentru dreptul generaţiilor viitoare de a respira un aer fără cianuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s