Când se va aplica planul Gold Corporation

Asociaţia Alburnus Maior a roşienilor din opoziţie rezistă din anul 2000 în faţa presiunilor canadienilor. Preşedintele organizaţiei, Eugen David din Ţarina, este autorul celebrei declaraţiiNimeni şi nici o sumă de bani nu ne poate forţa să plecăm. Poate ne consideraţi săraci, după standardele canadiene, dar noi nu suntem de vânzare.

El a repetat acum câteva zile lucrul pe îl ştiu toţi cei care au avut onoarea să îi strângă mâna: Proiectul tot nu se va realiza. Atâta vreme cât sunt oameni care nu vor să îşi vândă proprietăţile, proiectul nu poate să înceapă. Nu vom vinde niciodată!

Aşa că goldiştii au două variante. Fie încearcă să ia pământul oamenilor cu japca încălcând Constituţia României, fie privesc adevărul în faţă: planul Gold Corporation se va aplica atunci când vor vinde toţi roşienii. Adică niciodată. Punct.

Sursa foto

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Decizii şi hotărâri, Tipuri - Declaraţii şi opinii, Tipuri - Foto și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Când se va aplica planul Gold Corporation

 1. sandman zice:

  O sa vezi actiuni gen american din anii 50-60: o sa le dea foc la gospodarii ca sa-i forteze.

  • Opozitia de la Rosia Montana este formata din oameni hotarati, dar simpli, fara acces la sursele noastre complexe de informare. Este foarte important sa ne opunem si noi, ca formatori ai opiniei publice.
   Presa care a scris atatia ani despre toate porcariile Goldului a ajutat opozitia. Acum, o parte semnificativa este redusa la tacere prin banii de pe reclame. Noi trebuie sa suplinim.
   Pana aici a fost presa clasica, acum e randul nostru. Iti recomand articolul http://totb.ro/?p=17404

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s