Monica Macovei despre Roşia Montană

Monica Macovei este unul din puţinii politicieni români, darmite din PDL, ce rămâne corect cu el însăşi şi susţine până la capăt lucrurile în care crede. Am urmărit poziţiile ei despre lupta anticorupţie sau condamnarea criminalilor din Decembrie 1989 şi pot spune că poziţia ei despre Roşia Montană vine în aceeaşi linie verticală şi de bun simţ:

[Anularea definitivă şi irevocabilă a descărcării arheologice] a intrat în spaţiul juridic şi este valabilă în continuare, deci este ilegal să se ia de la capăt procedurile dacă nu au apărut fapte sau dovezi noi. Din ce am văzut în spaţiul public, nu văd cum ar putea apărea fapte noi pentru că aici sunt în discuţie chestiuni legate de sol şi de alte repere care nu se schimbă de la un an la altul, sunt chestiuni obiective. Acest aviz nu depinde de câţi bani dă Gabriel Resources.

Interviul complet se găseşte aici.

Acest articol a fost publicat în Domenii - Patrimoniu şi istorie, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Monica Macovei despre Roşia Montană

  1. Antoanela zice:

    Slava Domnului ca nu toti politicienii au fost cumparati de Gabriel!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s