Masivul Cârnic este protejat definitiv şi irevocabil

De pus în ramă: Decizia 4607 în Dosarul 434/64/2006 prin care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie respinge descărcarea arheologică a Masivului Cârnic cu sentinţă definitivă şi irevocabilă:

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Juridic, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Decizii şi hotărâri, Tipuri - Documente și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Masivul Cârnic este protejat definitiv şi irevocabil

 1. Bine că mai vin şi veşti bune cu privire la Roşia Montană, că deja îmi pierdusem speranţa…

 2. De fapt, informatia este din 2008. Doar ca unii isi inchipuie ca isi pot bate de joc de justitie folosind milioane de euro pentru publicitate.

 3. Chira Valentin zice:

  Am trait in Canada 15 ani, m-am repatriat in 208. Acasa e mult mai bine.
  ROSIA MONTANA: As putea sa adaug referitor la perfidia canadiana faptul ca fie si in zilele noastre ei practica genocidul contra amer-indienilor, a autohtonilor, pe care i-au mutat in „reservations amer-indienne„. Ii imping mereu, incet, sigur, planificat, catre Nord, in teritorii unde viata lor este mai grea. Autoritatile canadiene ar fi foarte fericite sa nu mai existe acolo picior de amer-indian tocmai ca sa-si sporeasca ei „legitimitatea„pe acele teritorii. Pe vechii locuitori ii denigreaza prin tot felul de manipulari mincinoase la TV sau in ziare: traficanti de armament, de droguri, de tigari, etc. Presiunea guvernului canadian asupra acestor oameni este enorma si constanta pana la exterminarea totala a lor. In ce priveste faptul ca ei au omorat acolo milioane de amer-indieni, canadianul de rand, intoxicat de ce se arata la TV sau in ziare, va va raspunde ca: „Aaa! Erau salbatici!„ Romanii trebuie sa stie ca in ce priveste Rosia Montana, avem de-a face cu un adversar pervers, mincinos, capabil de orice, extrem de periculos. Va spun ca in fatal or sansele noastre de a castiga sunt foarte mici. Cu diplomatie nu se face mare lucru contra lor, sunt puternici, au bani si au rabdare si sunt extrem de lacomi si lipsiti de caracter. Este necesara o revolta prin care sa fie aruncati de acolo canadienii. Altfel cu „diplomatie„ nu se poate castiga in fata unor stranepoti de asasini, hoti.

 4. Chira Valentin zice:

  2008*

 5. Pingback: Traian Băsescu declară x sau y… aşa, şi? TU! Tu ce faci? | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s