Vizită de lucru la Roşia Montană în anul 2025

Anul 2025, vizită de lucru organizată de RMGC pentru bloggerii goldişti. Mâncărică, băuturică, păturică de la Unchiul Goldică, ca de obicei. Vizitează singura atracţie turistică şi cea mai frumoasă, lacul de cianură, apoi se întorc la jeep. Pe una din poteci, văd câteva cadavre cu burta în sus lângă o tufă de zmeură. Unul mai curios întreabă:
– Cine sunt ăştia?
– Au fost nişte opozanţi. Vegetarieni, întelegeţi voi. Au mâncat zmeură de lângă lacul cu cianură. Nu ştim ce-au păţit că noi folosim cea mai sigură tehnologie.

Bloggerii pleacă mai departe mulţumiţi de răspuns. Merg ce merg şi iar dau de câteva cadavre cu burta în sus lângă o tufă de zmeură.
– Dar cu ăştia ce e?
– Vegetarieni-opozanţi, din aceeaşi sectă cu primii, întelegeţi voi. Le-a fost poftă de nişte zmeură de lângă lacul cu cianură. Nu ştim ce s-o fi întâmplat, tehnologia noastră e cea mai avansată.

În sfârşit, ajung la maşină. Când să se suie în jeep, observă într-o groapă o grămadă mare de cadavre cu câte o gaură în frunte.
– Dar opozanţii ăştia ce-au păţit?!
– A, aceştia sunt cei care nu au vrut să mănânce zmeura…

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Vizită de lucru la Roşia Montană în anul 2025

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s