Pentru cultura politică a preşedintelui Traian Băsescu

Traian Băsescu a declarat ieri că România este un stat suveran, ce nu are nevoie de opinia vecinilor în problema Roşiei Montane. Faptul că în aceeaşi zi a susţinut cedarea suveranităţii de dragul formării Statelor Unite ale Europei ne arată cam câtă coerenţă au ideile dumnealui.

Însă altceva mă întreb eu: unde, în cadrul vastei culturi politice a venerabilului preşedinte, suveranitatea deciziei privind Roşia Montană este încadrată de opinia poporului român? Unde este punctul în care preşedintele României ascultă opţiunea oamenilor pe care vrea să îi conducă? Unde?

Apropo, Theodore Roosevelt vă spune ceva, domnule preşedinte „conservator”? Conservarea înseamnă dezvoltare, pe cât înseamnă protejare. Recunosc dreptul şi datoria acestei generaţii de a se dezvolta şi de a folosi resursele naturale ale pământului nostru, dar nu recunosc dreptul de a le epuiza sau de a jefui, prin utilizare păguboasă, generaţiile ce vor veni.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pentru cultura politică a preşedintelui Traian Băsescu

  1. „Poti sa te intelegi cu oamenii, caini, cu leii, serpi, pasarile sau cu alte vietatii ! insa cu dez-omenitii, dezumanizatii, n-ai cum sa te intelegi sau sa le spui ceva ca sa priceapa! ” zice Aros din Milet, insa cu siguranta cu satanizatii precum sunt in genere politicianistii fie ei iliescieni, crinesti sau base-bochistii n-ai sa te intelegi niciodata ci eventual trebuie sa te descotorosesti de ei pe tine si NEAPARAT sa-i indepartezi din Jilturile Dregatoriei!
    petru borodi/Cluuj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s