Să mai râdem puţin cu Trustul Intact şi Roşia Montană

Trustul Intact al familiei Dan Voiculescu este cunoscut pentru cenzura aplicată de sus în jos, pe anumite teme. Singurul loc unde mai mişcă ceva este editorialul; în rest, angajaţii stau smirnă.

Un subiect tabu este Traian Băsescu. Când aţi citit în Jurnalul Naţional sau aţi văzut pe Antene ceva bun despre preşedinte? Un alt subiect tabu este Roşia Montană, am mai scris despre asta. A trecut mult timp de când au publicat ceva care să nu fie propagandă în favoarea Gold Corporation.

Însă ce fac presarii când Traian Băsescu (ăla rău) se declară pe faţă în favoarea RMGC? E ca în poanta cu Daria, când doi copii îi zic că ei fac numai ce le spun părinţii. Şi cum faceţi când mama şi tata vă spun lucruri diferite?, îi întreabă Daria. La care copii încep să plângă, neştiind ce să răspundă.

Aşa şi cu Trustul Intact. Neştiind cum să o scoată cu declaraţiile preşedintelui, nu publică nimic, nici în ziar, nici pe televizor. Să vedem cât o mai ţin, că Victor Ponta (ăla bun) a ieşit cu o declaraţie contra lui Traian Băsescu (ăla rău). Iar PSDul lui Victor Ponta este o altă temă reglementată de sus în jos la Trustul Intact.

ACTUALIZARE: N-au mai rezistat. Sâmbătă, 20 august, ora 14:49, au difuzat prima ştire, care e simultan proRMGC şi proPDL. Să vedem ce urmează.

ACTUALIZARE2: Partidul Conservator a descoperit ieri, 21 august, că PDL vinde Roşia Montană pentru a frauda alegerile din 2012. Câteva ori mai târziu, Antena 3 a aflat că Peter Eckstein consideră că Proiectul de la Roşia Montană este o afacere păguboasă. Să vedem ce revelaţii mai au angajaţii politici sau din presă ai lui Dan Voiculescu.

Citeşte şi Trustul Intact şi Roşia Montană

Sursa foto

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Politică, Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Să mai râdem puţin cu Trustul Intact şi Roşia Montană

  1. Octav zice:

    … nici macar cretinoidul Mircea Badea nu a zis nimic legat de Rosia Montana …

    orice roman de bun simt si de buna credinta , realizeaza ca actualul contract dintre RMGC si statul roman , nu reprezinta decat un JAF la adresa natiunii romane ! este inadmisibil ca RMGC sa-si insuseasca 80% din tot ce extrage de la Rosia Montana, nelimitat, aur , argint si uraniu ! este inadmisibil cum statul roman corupt promoveaza acest jaf !

  2. Nicu zice:

    Asa este, ce vor sa faca acolo este un mare jaf, dar sunt multi care nu inteleg asta si nu e bine. Totusi, atat timp cat oamenii din Romania nu vor un asemenea contract si nu vor legitima ceva de genul asta, daca se face, este un FURT DIN AVUTIA TARII SI AL POPORULUI SI CEI CARE O FAC TREBUIE SA PLATEASCA. Este un FURT de la noi toti si ne mai miram de ce traim prost, toti fura de unde apuca sume mari de bani sau alte bunuri din tara asta cu complicitatea politicienilor, care sunt gata sa ne vanda si pe noi pt interesele lor de partid sau personale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s