Traian Băsescu a făcut mai simplă lupta pentru Roşia Montană

Minunat! Acum putem trage în nenorociţii ăştia din toate direcţiile […] Sunt în stânga, sunt în dreapta, sunt în faţă şi sunt în spatele nostru. De data asta nu ne mai scapă sunt două din vorbele de duh rostite în timpul luptei de generalul Chesty Puller, o legendă a trupelor americane de marines. Similar, declaraţiile lui Traian Băsescu au simplificat problema luptei pentru Roşia Montană, din două motive.

În primul rând, poziţia făţişă  a lui Traian Băsescu reprezintă maximul susţinerii pe care canadienii o pot primi. Mai sus de preşedinte nu există decât Dumnezeu şi Regele. Şi nici unul din ei nu pare să fie de partea cianuriştilor 😀

În al doilea rând, s-a limpezit poziţia statului “român”: primăria este a canadienilor, autorităţile judeţene sunt cu ei, membrii guvernului sunt cu ei şi, ne-am lămurit în sfârşit, preşedintele României este cu ei.  Acum ştim clar cine sunt cianuriştii. De data asta nu ne mai scapă.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Traian Băsescu a făcut mai simplă lupta pentru Roşia Montană

  1. Lucrurile sunt, într-adevăr, mult mai simple. Măcar nu se mai ascunde nimeni după şuviţe…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s