Bolşevicii din Roşia Montană

Deşi a cumpărat masiv publicitate şi articole în marile ziare, Gold Corporation nu poate ţine sub control editorialul. După Sfinţii arhangheli Gabriel şi Traian de Cristian Tudor Popescu, azi mai avem un articol excelent, Când năvălesc bolşevicii de Elena Vijulie.

Când oamenii care se opun proiectului Gabriel Resources de la Roşia Montană i-au spus preşedintelui ţării că nu au de gând să-şi abandoneze casele decât dacă intervine armata, Traian Băsescu i-a făcut bolşevici.

Calificativul azvârlit de preşedintele Băsescu, acela de “bolşevism” este într-adevăr unul potrivit pentru situaţia de la Roşia Montana. Numai că el nu trebuie aşezat în dreptul oamenilor care îşi apără cu perseverenţă şi curaj proprietăţile, ci în dreptul cozilor de topor cu care Gabriel Resourses încearcă să-şi impună interesele. Citeşte mai departe

Sursa foto

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Opoziţia, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bolşevicii din Roşia Montană

  1. Pingback: Cine sunt bolşevicii la Roşia Montană? | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s