Referendumul Adrianei Săftoiu pentru Roşia Montană

Adriana Săftoiu, fosta consilieră a lui Traian Băsescu, susţine că fac parte din categoria celor care încă nu au o opinie ferm conturată. O dezbatere nu strică absolut deloc. Şi apoi fraza clasică a goldiştilor sub acoperire: E un proiect de mult prea mult timp în discuţia publică. A uitat să spună că planul Gold Corporation nu a fost aplicat din cauză că are documente ilegale. Şi a uitat să spună că planul Gold Corporation nu se va aplică niciodată datorită oamenilor care nu îşi vând pământul şi sufletul, cum ar fi zis Elisabeta Rizea.

În schimb, dumneai nu uită să propună un referendum local întrucât nu ştiu cât de mult cei din sud sau cei din est sunt foarte interesaţi şi cunosc datele acestui proiect. Am înţeles, avem problemă cu datele la BucureştiIaşi sau Constanţa.

Dar uitaţi un lucru, doamna Săftoiu. Uitaţi că acesta e un proiect pentru întreaga Românie, aşa ne învaţă propaganda canadienilor. Deci, am vrea să fim întrebaţi şi noi, ăştia care cică nu cunoaştem datele, dacă vrem binefacerile arhanghelilor Gabriel şi Traian. Şi noi suntem România, iar acest lucru îl simţim din plin, când plătim binefacerile dezastrului de la Baia Mare, în valoare de 100 de milioane de dolari.

Sursa foto

Acest articol a fost publicat în Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s