Monica Macovei, doamna de fier a României

De ce este nevoie pentru a deveni un om de fier a fost sloganul filmului Omul de Fier, o peliculă obligatorie pentru cine vrea să înţeleagă rezistenţa anticomunistă a polonezilor. Nu ştiu cum Monica Macovei a devenit omul despre care citesc în prezent, însă nu credeam că România poate avea un asemenea politician.

Practic, întrucât nu vrea să accepte minciunile privind contractul sau promisiunile fantasmagorice ale canadienilor, ea este gata să se lupte cu toată floarea băieţilor deştepţi din PDL, inclusiv Traian Băsescu, care a început o dea în bălării la greu. După aberaţia cu aurul pentru BNR, el a schimbat placa, iar planul Gold Corporation trebuie să avanseze, deoarece va permite crearea de noi locuri de muncă. Adică noi trebuie să pierdem, printre altele, 2000 de ani de istorie şi cel mai mare zăcământ din Europa pentru 3000 de locuri de muncă, şi alea contestate.

Pe cât de verticală este Monica Macovei, pe atât de nevertebrat e Traian Băsescu.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s