Incredibil! Italienii distrug Colosseumul pentru aur?

Acum este momentul să acţionăm direct şi să ne protejăm dreptul la viaţă şi la proprietate. Azi e vorba de o proprietate din Roşia Montană, mâine poate fi vorba de proprietatea ta. Să nu lăsăm că acest precedent să fie creat! Contactează-l direct pe deputatul tău.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Foto și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Incredibil! Italienii distrug Colosseumul pentru aur?

  1. zzz zice:

    Hotii straini sa jefuiasca daca pot tarile lor, iar noi romanii daca suntem incapabili sa ne exploatam singuri zacamintele sa le lasam ingropate pana cand vom fi capabili sa o facem cu oamenii nostri incepand de la director pana la ultimul miner. Nu mal visati ca va angajeaza strainii ca, atunci cand va veti trezi ,nu veti mai fi saraci, veti fi morti. Nu mai luati in seama totii betivii care apar la TV si care pentru o sticla de bautura sunt in stare sa indruge tot ce le pun in gura mafiotii straini inpreuna cu guvernantiin nostri, care si-au luat comisionul. Daca ai trecut prin Rosia Montana, stii despre ce vorbesc.

  2. zzz zice:

    in niciun caz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s