Mulţumim pentru tot, domnule Traian Băsescu

Implicarea preşedintelui Traian Băsescu în promovarea proiectului RMGC a avut şi un aspect neaşteptat… pentru RMGC. Instituţii media care practicaseră până în acel moment o blocadă la adresa oricărei informaţii critice la adresa proiectului RMGC (difuzând doar materialele publicitare, marcate sau nu cu P) au ridicat embargoul. Analiza discursului preşedintelui României care nu mai putea fi ignorată şi care a transmis mesaje similare cu cele promovate de propaganda RMGC a dus, implicit, şi la apariţia criticilor la adresa proiectului (mesajele RMGC şi cele ale lui Traian Băsescu fiind identice, criticarea mesajelor preşedintelui au dus, automat, şi la criticarea proiectului).

Mulţumiri pentru tot, domnule Traian Băsescu. Aţi reuşit să duceţi subiectul la cota de notorietate de 85%, doar că în sens negativ.

Nu, nu tăceţi! Vorbiţi în continuare că o faceţi bine 😉

Sursa text, foto

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Mulţumim pentru tot, domnule Traian Băsescu

 1. georgeta zice:

  Pacat, mare pacat ! ….
  Istoria face parte din fiinta fiecaruia, oricit ar incerca fiecare sa o ignore din varii motive mai mult sau mai putin demne de luat in discutie….!
  Ea, Istoria va taxa intr-o maniera exrem de dura , mai ales lasitatea de a nu i se respecta tributul adus timpului in scurgerea sa de generatiile pe care acesta le-a inghitit !…
  Mintea omeneasca poate crea atitea metode benefice ca instrumente de imbogatire incit chiar nu trebuie pina si mortii sa si-i ucida, sa dezbine, sa introduca ura si vrajba ! …
  Acolo in munti s-a asezat intru vesnicie o mare parte din sufletul acestui neam, din credinta in viitorul generatiilor viitoare ale acestui pamint, din grija barbatilor care si-au dat viata sa lase ceva in urma ….
  Ce fac barbatii timpului prezent , doar scot la vinzare ?
  Pina cind ?….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s