Puţin venin pentru Gold Corporation şi Traian Băsescu

Un gram de aur costă 50 de euro. Un gram de venin costă 2000 de euro. Este bine ca informaţia să ajungă la Gold Corporation. Poate demara proiectul de creştere a viperelor.

Nu se folosesc cianuri şi nu vor avea probleme cu cei de la Mediu. Amenajările (cuştile) nu afectează siturile arheologice. Forţă de muncă este din belşug. Zona permite montarea a 3600 de cuşti. Se pot angaja 3600 de localnici. Eficienţa este maximă şi garantată!

Vă rog să folosiţi reţeaua Facebook (sau alt mijloc) pentru a-i informa şi pe cei de la Oxford Policy Management. Am încercat să-i contactez telefonic, sună tot timpul ocupat! Şi pe Preşedintele Ţării! Acolo telefonul sună în gol… Dacă vă răspunde, totuşi, vă rog să-i spuneţi că locul unde ne putem replia imediat pentru creare de locuri de muncă e… veninul! Spuneţi-i şi pe Facebook. Eu n-am avut curajul să-i dau Like!

Sursa

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Puţin venin pentru Gold Corporation şi Traian Băsescu

  1. Mai da-le tu idei goldistilor, ca acum vezi cum pun si de un ordin al Viperinilor, ca-n ”Harry Potter”. Ceea ce e de inteles, ei oricum traiesc in alt film…

  2. Un gram de venin costa nu 2000 euro, ci 4000 euro! Eu cunosc pretul, am incercat sa obtin afacerea, dar n-a mers! Totusi, Gold Corporation si T.B. nu pot fi contactati, ei traiesc cu ochii beliti cu AURUL!!! Sau cu wolframul!…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s