Marşul Aurului pe 27 septembrie în Bucureşti

[Actualizare: Traseul final autorizat de Primăria Municipiului Bucureşti este Cercul Militar Naţional – Piaţa Operei – Academia Militară, nu cel anunţat anterior. Adunarea se va face la Cercul Militar Naţional. O echipă de voluntari va redirecţiona participanţii dinspre Piaţa Universităţii spre Cercul Militar. Sorin Oprescu, mulţumim pentru… tot.]

Doi băcăuani vin pe jos în Marşul Aurului din oraşul natal spre Palatul Cotroceni pentru a-i spune preşedintelui Traian Băsescu că Roşia Montană nu este de vânzare. Dacă preşedintele tot susţine că avem nevoie de aur, atunci ei străbat sute de kilometri pentru a-i oferi lui Traian Băsescu puţin aur din surse proprii, cam la fel de mult pe cât ar câştiga statul român din afacerea păguboasă cu Gold Corporation.

Te chemăm să îi întâmpinăm cum se cuvine pe Florin Suciu şi Sebastian Muscalu, care vor fi făcut pe jos 300 de kilometri pentru cauza Roşiei Montane. Ne întâlnim în Piaţa Universităţii pe 27 septembrie la ora 17. Vom merge într-un marş al tăcerii spre Palatul Cotroceni, unde vom ajunge la ora 19. Îi vom cere preşedintelui Traian Băsescu să nu mai promoveze distrugerea acestei aşezări unice al cărei loc este în patrimoniul UNESCO, nu pe fundul unui lac de cianură.

Ulterior, le vom ura drum bun celor doi băcăuani curajoşi, ce vor pleca spre Roşia Montană şi vor duce mai departe mesajul nostru către toţi românii: Salvaţi Roşia Montană!

Ne întâlnim pe 27 septembrie la ora 17 în Piaţa Universităţii. Plecăm în marş la Palatul Cotroceni, unde vom ajunge la ora 19. Te aşteptăm!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Marşul Aurului pe 27 septembrie în Bucureşti

 1. Kozma Simon zice:

  Felicitari Moldovei. Are asemenea oameni.

 2. Pingback: Rosia Montana nu e de vinzare! :: ULTRAS

 3. Pingback: Rosia Montana nu e de vinzare! « Nu vom renunta

 4. motosuz zice:

  ne vedem in piata

 5. malpraxis zice:

  Bafta! O sa fiu prezent!

 6. Pingback: Marşul Aurului spre Palatul Cotroceni | Lupta pentru Roşia Montană

 7. Ioan Popsor zice:

  IO NU POT SA-I OFER LUI BASESCU NICI UN GRAM DE AUR, CI DOAR O FOAIE IN ALB IN CARE SA-SI SCRIE DEMISIA, CA NU E VORBA NUMAI DE ROSIA MONTANA, CI DE DEZASTRUL IN CARE AU DUS ROMANIA. NU NE-A TREBUIT TZUNAMI CA AM AVUT POLITICENI MAI DEVASTATORI CA UN CATACLISM NATURAL. LA ALEGERILE VIITOARE TOTI CE CARE AU CONDUS ROMANIA PANA ACUM TREBUIE SA SE OPREASCA LA PORTILE PARLAMENTULUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s