Marşul Aurului spre Palatul Cotroceni

Lumea are nevoie de oameni care să dea un exemplu. Nu este legal să distrugi un masiv muntos pentru ca statul român să facă rost de aur. Această bogăţie este a întregii ţări. Exploatarea se face pe bază de cianuri şi este un factor de poluare foarte mare. Nu putem lăsa ca o zonă întreagă să fie distrusă din dorinţa unora de a se îmbogăţi.

Îi vom spune preşedintelui că acesta este aurul pe care statul român îl poate obţine de pe urma exploatării făcute de firma canadiană. Să ia mai degrabă aurul nostru şi să lase Roşia Montană în pace!

Citeşte Aur pentru domnul preşedinte Traian BăsescuMarşul Aurului a început, Marşul Aurului a ajuns la FocşaniBăcăuanii au trecut de jumătatea drumuluiMarşul Aurului pe 27 septembrie în Bucureşti. Află mai multe informaţii aici şi aici

Sursa text

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Iniţiative cetăţeneşti, Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Video și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Marşul Aurului spre Palatul Cotroceni

  1. daiana zice:

    Cine urmareste cu atentie filmuletul isi da seama de la o posta ca baiatul respectiv nici macar nu s-a chinuit sa se informeze corect si destul in legatura cu acest proiect de la Rosia Montana. Se vede cat colo ca a vrut doar sa atraga atentia ziaristior.

    • Iata ca se poate: primul mesaj pe care un postac RMGC il scrie corect. Logica a ramas o problema, insa nu vrem sa cerem imposibilul.
      Ca atare, pretentiile noastre au crescut: de acum, toate mesajele postacesti trebuie sa respecte gramatica limbii romane. Cine nu reuseste nu are mesajul publicat. Sa inceapa concursul 😀

  2. Primul postac in concurs, prima incercare esuata. Concurs picat. Urmatorul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s