Cum pleacă Gold Corporation din Grădina Botanică din Cluj?

La fel cum a venit, pe şestache.

În primăvara acestui, Grădina Botanică şi Fundaţia Pro West au semnat un acord prin care voluntarii ONG-ului să participe la acţiunile de curăţire a vegetaţiei, de două ori pe an. În schimb, conducerea Grădinii a acceptat ca în incintă să fie amplasat un panou pe care scrie că “sectorul ornamental este susţinut prin voluntariat de fundaţia Pro West”. Numai că, în timp ce acest mesaj este aproape ilizibil de la distanţă, cu litere de-o şchioapă apar numele a două companii: RMGC şi Nokia.

“Trebuia să le permitem să pună o placă. Ei, în schimb, şi-au trecut sponsorii acolo. Pe mine mă deranjează că se află acolo, dar am păţit asta pentru că întâi am semnat acordul şi abia pe urmă am văzut placa. Am avut încredere în ei”, mărturiseşte directorul Grădinii Botanice, Vasile Cristea.

Între timp, băieţii veseli se pregătesc să îşi facă bagajele întrucât cianura nu se potriveşte cu natura. Cu această ocazie, putem observa că goldiştii nu sunt împotriva ONGurilor, aşa cum tot strigă, dacă ele îndeplinesc o condiţie: să fie manipulate de canadieni 😉

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Natură şi mediu, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s