Titus Căpîlnean de la Roşia Montană Gold Corporation

Cunoaşteţi tipul: băiat finuţ, cu preocupări faţă de lumea în care trăim, îngrijorat din când în când. Deodată, se rupe filmul. Căci demnitatea, respectul şi adevărul nu fac doi bani când vine vorba de… bani. Ăsta e Titus Căpîlnean, cândva băiat de viitor, astăzi angajat RMGC pe ogor.

Pentru el nu e destul că primeşte banii Gold Corporation. Nu, el vrea să rămână acelaşi în ochii celorlalţi. Ca şi cum fata finuţă rămâne aceeaşi, dacă se face prostituată. Aşa că Titus Căpîlnean de la Roşia Montană Gold Corporation îşi apără reputaţia în faţa insinuărilor că ar fi postac şi se luptă cu laşii care o ard în anonim. Tocmai el, care e coleg cu postacii goldişti. Tocmai el, care se ocupă de lustruit imaginea RMGC pe net.

În afară de faptul că îi hrăneşte aceeaşi mână pentru a spune aceleaşi lucruri, o fi vreo legătură directă între un postac RMGC şi Titus Căpîlnean? Răspunsul este da. Mai există o legătură: IPul, bată-l vina.

Mai multe informaţii găsiţi aici. Tineţi-vă bine, ipochimenul o bagă pe aia cu nu mă aşteptam la atacul ăsta din partea ta. Frază de fetiţă prinsă asupra faptului… poate numele adevărat e Nicoleta, iar Titus Căpîlnean doar pseudonimul cu care o arde ca toţi laşii în anonim.

Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri, Tipuri - Propagandă și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Titus Căpîlnean de la Roşia Montană Gold Corporation

 1. bmarinescu41 zice:

  EXCELENT!!!
  Ăştia nu sunt nici postaci nici laşi,sunt nişte păduchi jegoşi care trebuie striviţi repede până nu se înmulţesc!!!Sunt nişte javre ordinare ce-şi vând mândria şi credinţa pe 2 creiţari canadieni!!!
  Moarte păduchilor şi javrelor!!!

  • Comentariul tau s-a publicat direct, asa ca nu il mai sterg. Insa doresc sa iti prezint cateva aspecte ale moderarii comentariilor. Un comentariu trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a fi publicat. El trebuie sa fie
   1. corect gramatical si ortografic
   2. scris normal, fara caps lock
   3. decent
   Te rog sa tii cont de aceste aspecte la urmatoarele comentarii.

 2. Pingback: Stati linistiti la locurile voastre! – Maine 11.11.2011 la noi nu o sa vina Sfarsitul Lumii « Hai ca se poate!

 3. vali zice:

  Despre faptul ca zona Rosia Montana a fost declarata oficial, prin acte, zona mono industriala,de catre autoritatile locale,nu prea se vorbeste pe canalele mass media.Adica.fratilor,acolo nu se poate deschide nicio alta afacere in afara de acel monstruos proiect de exploatare cu cianuri ;din cauza acelei hotarari locale.Deci degeaba se plang in acele clipuri de sensibilizare la TV,mosul ala pe care-l cauta moartea pe drum sau doamna aceea cu confectionatul de ciorapi, precum si alte personaje bune de desene animate care sustin ca nimic „nu mere” in afara proiectului minier.(In treacat fie spus,batranul din clip are copiii in SUA care-l intretin,deci nu e muritor de foame cum sustine.Afirm acest lucru deoarece sunt din zona si cunosc cazul.)

 4. Pingback: Postacul Ioana a suferit online o schimbare de sex | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s