Hasta la vista, Goldule!

Angajaţii RMGC şi oamenii lor din ministere au simţit pe pielea lor ce înseamnă să participi la o emisiune pe care nu ai plătit-o. Ediţia Judecă tu de aseară nu a fost perfectă, iar de mai multe ori s-a discutat haotic. Însă goldiştii – fie ei în firma canadiană, fie în autorităţile statului – au ieşit şifonaţi rău de tot.

Cum băieţii veseli încep să rămână fără bani şi probabil nu vor mai avea fonduri pentru spectacole aranjate gen Mihai Tatulici la Realitateaemisiunea de la TVR poate fi considerată începutul sfârşitului pentru actuala echipă de la Roşia Montană Gold Corporation (s-au mai perindat două garnituri de angajaţi în conducere de la începutul corporaţiei în 1997). Să sperăm că vor trage după ei şi funcţionarii  plantaţi în ministere.

Vedem în doi ani dacă previziunea este corectă. Noi avem timp să aşteptăm.

PS: Partea cea mai distractivă cu ediţia plătită de la Realitatea este că nici măcar nu a ieşit cum au vrut canadienii. Le-a mers faima că sunt plini de verzişori de-şi bate joc lumea de ei. Cum ar veni, şi cu banii luaţi, şi cu emisiunea nereuşită.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Declaraţii şi opinii, Tipuri - Video, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Hasta la vista, Goldule!

 1. Zamfir POP zice:

  E foarte bine că se demontează penibilele minciuni alre rmgc.

 2. bmarinescu41 zice:

  E de bine dacă şi televiziunea puterii a luat atitudine.Asta nu înseamnă că trebuiesc încetate protestele.Trebuie protestat până pleacă acasă în Canada.Trebuie urmat exemplu localnicilor din Famatina-Argentina!!!
  PERSEVERARE – DIABOLICUM !!!

  • cornel vilcu zice:

   Propriu-zis, emisiunea n-a avut nimic de-a face cu o ‘luare de atitudine’ a TVR. Dimpotrivă, ea a avut loc doar după luni de zile de reclamaţii, scrisori deschise, insistenţe, telefoane, discuţii prealabile etc. etc. + teamă mi-e, doar în condiţiile (momentane) de vid de putere creat prin plecarea d-nei Culcer de la şefia departamentului de ştiri. Îi datorăm enorm prietenei noastre Andreea Duminicioiu pentru insistenţa ei excepţională şi pentru încrederea că, în cele din urmă, TVR poate fi silit să-şi facă datoria. Pe de altă parte, însă, mă tem că după ce ‘colegii :)’ de la RMGC vor evalua dezastrul, presiunea politică asupra postului public va creşte din nou, şi va mai trece muuult timp până să mai avem acces la o emisiune pe acest subiect

 3. Perseverare diabolicum este continuarea de la errare humanum est.
  Nu este o greșală să protestăm și nu este diabolic(malefic).
  Protestele sunt pentru Bine, Dreptate și Adevăr. pentru Țară și Neam.
  Doamne ajută să nu ne vindem țara!

  • bmarinescu41 zice:

   La „eroarea umană” pe care o face RMGC noi trebuie să „perseverăm diabolic” cu protestele!!!Pentru a îndrepta eroarea,pentru Bine,Dreptate şi Adevăr,pentru Ţară şi Neam!!!
   A fost o interpretare în stil personal a zicalei!!!

 4. Persevarare Divinum est! in acest caz de aparare nationala.

 5. Pingback: Gabriel Resources sună retragerea şi recunoaşte înfrângerea | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s