Mihai Răzvan Ungureanu şi Roşia Montană

Gata, prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu a încheiat cu succes scurta sa dizidenţă faţă de clientela politică. Dacă tot s-a dat pe brazdă, ne-a lămurit şi poziţia dumnealui faţă de posibilitatea dispariţiei Roşiei Montane. Cu o atitudine absolut neutră, MRU vrea să ştie de ce există această întârziere enormă, din 1997 şi până acum.

Probabil că atitudinea prim-ministrului va deveni cu atât „mai absolut neutră„, cu cât va fi „mai enormă” întârzierea. La o zi după declaraţiile lui MRU, ministrul Mediului, Lazlo Borbely, care nu şi-a respectat promisiunea pentru sfârşitul lui ianuarie, are de făcut o vizită la DNA.

Cele două informaţii nu au nicio legătură. Absolut nicio legătură, cum ar spune marele filolog şi artist Mihai Răzvan Ungureanu.

Actualizare: Mihai Răzvan Ungureanu vrea ca intelectualii Academiei Române să critice, să vorbească căci la capătul fiecărei fraze se ascunde, de fapt, un înţeles. Şi poate că acest înţeles reprezintă o soluţie. Emoţionant. MRU poate începe cu poziţia Academiei Române privind Roşia Montană, în care aceasta critică, iar la capătul frazei se află un înţeles şi o soluţie contra distrugerii dorite de cel care l-a numit în funcţie.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Politică, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mihai Răzvan Ungureanu şi Roşia Montană

 1. mirceamaeru zice:

  ASTA SCRIU CEI DE LA ACADEMIA ROMANA. (ca numai conluziile le-am citit.) „În aceste condiţii, compania a oferit o soluţie mult controversată şi anume să se înfiinţeze o bancă de garanţii în aur , unde compania va putea să depună această garanţie, iar statul român în schimbul acestei garanţii va prelua integral riscurile unui eventual accident ecologic. Bineînţeles că această soluţie a fost respinsă de factorii de decizie în drept.”
  eu ma bucur fffffffffffff mult ca statul roman a respins o astfel de propunere imbecila idioata si tepara. este cea mai tampita propunere auzita vreodata. iti las garantie si tu preia riscrile accidentului ecologic. va dati seama cat tupeu si nesimtire crasa in aceasta companie? ma spal eu pe maini de acoperirea riscului unui dezastru ecologic care daca se produce, si sigur se produce nu face cat tot aurul din mina. fain nu?
  ceva de genu. da-mi draga sa-ti conduc masina beata. stiu 100% ca va avea loc un accident in care iti fac masina praf da nu conteaza ca iti las garantie 3 lei. superb nu? is destepti tare membrii academiei romane. atata habar au eu de ecologie si marsavie (mai ales de marsavieeee)cat io de economie si literatura.
  iar premierul ungureanu cand a pomenit de intarziere, nu a specificat si care intarziere. ca respingerea acestui proiect definitiv si irevocabil putea fi facut din 2007. nu? si s-a cam intarziat sincer cu asta. nu a specificat ca ar fi vorba de intarziere in demararea proiectului.

 2. mirceamaeru zice:

  mie imi place ff mult de ungureanu. este un diplomat 🙂 innascut. sa vad. eu il urmaresc cu atentie cat de cat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s