Gold Corporation ajută comunitatea locală cu un bar nou :-)

E pe bune. Preşedintele RMGC, Dragoş Tănase, dă exemplu într-un articol publicitar (evident că nemarcat cu P, cum cere legea) o investiţie indirectă care cică a fost atrasă de prezenţa firmei canadiene în Roşia Montană: Vă dau câteva exemple: am angajat câteva sute de oameni în Roşia Montană. Imediat cum i-am angajat, a apărut un nou magazin, fără ca noi să facem ceva, a apărut un mic bar în Roşia Montană… Fără comentarii.

Dar să lăsăm la o parte afacerea cu buticul-bodegă pe care Goldul se laudă că a stimulat-o. E necesară o precizare mai importantă despre cele câteva sute de oameni angajaţi. Numărătoarea la domnul Dragoş Tănase se face pe principiul 50 de angajaţi temporar pe trimestru înseamnă 200 într-un an. O asemenea precizare nu va apărea într-un articol de promovare. Ar exista riscul ca oamenii să se prindă de ţeapa cu locurile de muncă.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Declaraţii şi opinii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gold Corporation ajută comunitatea locală cu un bar nou :-)

  1. Bogdan zice:

    … pe care Goldul se lauda CA a stimulat-o …

    Nu sunt neaparat de acord cu argumentul prezentat, dar vreau sa fiu sigur ca el poate fi inteles corect. 🙂

    Cealalta intrebare este despre principiul numaratorii: cei 50 de angajati temporari sunt distincti sau aceeasi de la un trimestru la altul? Ca altfel, chiar angajati temporar, tot se constituie intr-un numar mai mare de 50 (si, probabil, sub 200)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s