Guvernul e pe cai mari şi îi dă bătaie

Zvonul unui Ministerul al Marilor Proiecte în Guvernul Ponta 2 a fost o glumă reuşită la început, mai ales că în capul lui trebuia pus talentatul Dan Şova. Avea un aer ceauşist de ziceai că e un banc făcut de PDL la adresa „comuniştilor” de USLişti. Când a apărut cu adevărat sub numele Proiecte de Infrastructură, gluma a continuat cu replici de genul: Ce mari proiecte de infrastructură are guvernul? Roşia Montană, bineînţeles.

Iată că prim-ministrul Victor Ponta vrea să transforme gluma în realitate: proiectul privat Roşia Montană Gold Corporation va ajunge în portofoliul lui Dan Şova, iar negocierea va începe „imediat” întrucât „e un mare proiect”. Probabil că este un mare proiect pentru un mare caracter.

Primele măsuri au fost deja luate: Compania Naţională MinVest Deva, ce deţine partea statului de 19,31% din RMGC, a fost băgată în faliment şi se recomandă preluarea de urgenţă fie la Ministerul Economiei, fie la Ministerul Marilor Proiecte. Cu pierderi cu tot. Băieţii nu pierd vremea. Sunt pe cai mari şi îi dau bătaie.

Nicolae Ceasescu si Ministerul Marilor Proiecte

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Gold Corporation, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Guvernul e pe cai mari şi îi dă bătaie

  1. bmarinescu41 zice:

    Pleac-ai noştri,vin ai noştri,
    Noi rămânem tot ca proştii!!!
    Ăia hoţi,ăştia hoţi,
    Mama lor la toţi!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s