Marţi, zi cu ghinion

Acum un an, Ovidiu Tender se plângea că în România nu merge treaba ca în Africa. Iaca veste proastă pentru domnu Tender şi mai ales pentru domnu Beny Steinmetz, acţionar la Roşia Montană: după o anchetă americană, ultimul e în pericol să piardă drepturile asupra unui zăcământ de fier din Guineea estimat la 50 de miliarde de dolari. Detaliile despre problema acestui investitor „strategic” sunt pe Hotnews. Se pare că în Africa nu mai merge treaba ca în Africa.

Între timp, veşti proaste pentru Gold Corporation vin şi de la Munchen: în urma unei acţiuni a campaniei Salvaţi Roşia Montană, preşedintele Allianz a declarat în Adunarea Generală a Acţionarilor că această companie „nu se va implica în nicio afacere cu Gabriel Resources şi nu va asigura proiectul propus”. Nici în Germania nu merge treaba ca în Africa.

Marţea asta a fost zi cu ghinion pentru Gold Corporation. Şi mai sunt cinci ore până se încheie ziua.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Economie, Tipuri - Decizii şi hotărâri, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Marţi, zi cu ghinion

  1. Mihaela zice:

    Ce bine ca exista si oameni care fac altceva decit sa se plinga. Oamenii astia au tot meritul pt munca dusa pentru a demasca incregaturile acestei afaceri. Resursele medioambientale sint ale tuturor si de multe ori sint irrecuperabile. Cu multumiri pentru a avea grija de Rosia Montana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s