Ministrul Daniel Barbu a trecut la minciuni pe faţă

Acest interviu cu ministrul Culturii, Daniel Barbu, e o bijuterie într-ale mistificării. Intelectual fin, domnul Barbu ştie să împacheteze minciunile în dubii cu aer savant şi să introducă insinuarea la momentul potrivit. Totuşi, potenţialul său mai trebuie cizelat întrucât omul a scăpat două minciuni pe faţă, care nu mai lasă îndoială asupra viitorului Roşiei Montane în viziunea sa:

1 Ce văd? Că, într-o localitate de 300 de case, jumătate au fost restaurate pe banii companiei. 150 de case restaurate! Asta e o gogomănie ce nu merită comentată. Nici canadienii nu au afirmat aşa ceva.

2 Dacă au doi arheologi şi un istoric alături spun că au cei mai buni specialişti [despre susţinătorii introducerii Roşiei Montane în UNESCO] Se pare ca ministrul Daniel Barbu are probleme cu număratul specialiştilor: lăsând la o parte organizaţii consacrate ca Academia Română sau Europa Nostra, cei mai buni specialişti la nivel mondial pe domeniul UNESCO sunt cei din colectivul ICOMOS, care se ocupă fix cu asta: introducerea sau respingerea candidaturilor pentru introducerea în UNESCO. Care e poziţia oficială a ICOMOS Internaţional? Dar a specialiştilor din România?

Ministrul Culturii Daniel Barbu - Barbarul

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ministrul Daniel Barbu a trecut la minciuni pe faţă

 1. bmarinescu41 zice:

  V-aţi aşteptat la altceva de la noii guvernanţi???
  Au plecat PeDeLeprele şi au venit USeLeprele!!!
  Pleac-ai noştri,vin ai noştri
  E sloganul cunoscut!
  Iarăşi am votat ca proştii,
  ŞI CU ASTA CE-AM FĂCUT???????????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s