Mesaj din Roşia Montană

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Tipuri - Video și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mesaj din Roşia Montană

 1. Dan Paval zice:

  “Arhitectul exploatării de la Roșia Montană, Beny Steinmetz, sub anchetă internațională”
  Cititi de urgenta articolul de mai sus din Curentul si transmiteti aceste citeva rinduri mai departe! catre cei care protesteaza impotriva proiectului Rosia Montana…
  Cred ca articolul a fost preluat din: The Guardian si poate fi citit la:
  http://www.theguardian.com/world/2013/apr/16/fbi-arrest-bribery-10bn-mountain
  In esenta este vorba de “omul de afaceri” israelian (Beny Steinmetz), acelasi care este in spatele proiectului de la Rosia Montana, via Gabriel Resources / Gold Corporation. Acesta a cumparat de la guvernul corupt din Guinea (fosta franceza) cu 156 de milioane de dolari (dind spaga unor guvernanti) un mare zacamint de fier de la Simandou Guinea, apoi a revindut jumatate din acelasi zacamint, tot aceluiasi guvern corupt pentru 2,5 miliarde de lire sterline!!! (1 lira sterlina = 1,5 dolari americani); adicatelea de: (2.500.000.000×1,5)/156.000.000 = 24 de ori mai mult, dar! doar pentru jumatate din ceea ce cumparase! (de la “guvernanti”)
  Unii guvernanti mai patrioti din Guinea au facut o plingere la FBI (Federal Bureau of Information) in USA si interpolul a decis sa faca perchezitii inopinate si in acelasi timp in mai multe locatii ale firmei BSG Resources (v. http://www.bsgresources.com/mining-and-metals/gold/ ) – ale evreului nostru de mai sus – insa o parte din acte / documente fusesera deja distruse (…). Domnul Cilins – unul din “arzatorii” de documente – ar putea fi inchis pentru 20 de ani NUMAI pentru distrugere de evidenta! Veti observa ca spagile erau de MILIOANE DE DOLARI!
  Ma intreb si eu si il intreb si pe domnul Tanase (directorul de la RM Gold Corp.):
  1 – Cu cine lucrati domnule director? Peste citiva ani veti spune ca n-ati avut habar de asa ceva! Acum aveti?
  2- Oare de ce-o fi plecat “premierul” nostru la Miami Beach? si apoi, “brusc si deodata”, a impins legea pentru proiectul Rosia Montana in parlament ?; desigur, el nefiind de acord cu legea pe care o elaborase si o impinsese repede de tot…
  3- Oare de ce a vrut PSD-ul sa ajunga la guvernare cit mai repede? I-o fi fost frica ca spaga sa nu fie luata de “baietii destepti” de la PDL?
  …si in fine:
  4- Oare NOI ar trebui sa informam SRI-ul despre “calitatea” firmei BSG Resources, or ar trebui sa cerem mai multe informatii de la FBI si apoi sa informam SRI-ul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s