Victor Ponta s-a întrecut pe sine în materie de copy-paste

L-am ascultat aseară pe primul ministru vorbind la Antena3 despre lume şi viaţă. Discuţia a pornit, evident, de la Roşia Montană. Aici Victor Ponta s-a întrecut pe sine în materie de copy&paste. Am auzit de la el toate şabloanele inventate de PR-ul de la Gold Corporation.

Premierul le-a repetat ca un tocilar care a memorat tot ce i-a dictat pedagogul. Nu a lipsit nici măcar situaţia penibilă în care Mihai Gâdea a citat Evenimentul Zilei care a scris zilele acestea că există interese maghiare, finanţate de George Soros prin Greenpeace Budapesta ca proiectul Gold Corporation să nu se facă, iar Victor Ponta a vorbit despre “interesele din afara ţării” care se opun “proiectelor economice” care ar duce la dezvoltarea României. Ungurii nu vor Gold Corporation, şi de aia trebuie să se facă! era mesajul.

Citeşte mai departe

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Politică, Domenii - Presă şi social media, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s