Călin Capros contra Victor Ponta

Aflat duminică într-o vizită la Roşia Montană, pentru aducerea la suprafaţă a celor 33 de angajaţi auto-blocaţi în mina-muzeu Cătălina Monuleşti, Victor Ponta a comentat: povestea aia că la ei la Roşia Montană o să se facă turism, să ştiţi că orice om care merge acolo poate vedea că e o poveste (…) Sunt lacuri cu cianuri, râul de acolo este roşu realmente de poluare.

Călin Caproş din Roşia Montană îi răspunde: Ţinem să atragem atenţia primului ministru, astăzi, în prima zi de şcoală de un obicei mai vechi al elevilor. Acela de a nu vorbi fără a şti. Dacă nu şti, citeşti sau întrebi ca să nu vorbeşti prostii eventual auzite pe la alţii. Să vă intre bine în cap, domnule Ponta, că la Roşia Montană în prezent nu este niciun lac de cianură, la Roşia Montană nu s-a prelucrat minereu cu cianuri şi nici nu ne dorim să trăim lângă cel mai mare depozit de cianuri, în aer liber, din Europa.

Sursa

Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Politică, Domenii - Turism, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Călin Capros contra Victor Ponta

  1. Pingback: Victor Ponta a încheiat vizita minerilor din galeria muzeală | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s