Victor Ponta a încheiat vizita minerilor la galeria muzeală

Scriam sâmbătă că e greu de crezut că Gold Corporation nu pregăteşte un eveniment mediatic prin care să contrabalanseze protestele Salvaţi Roşia Montană, iar una dintre cele trei variante era o vizită de la Bucureşti. Nu mi-aş fi dorit să am dreptate.

Iată că RMGC a scos din mânecă asul de treflă. Victor Ponta în persoană a făcut o vizită de lucru tovărăşească, la fel cum tatăl lui spiritual – Ion Iliescu – dialoga cu minerii manipulaţi în anii 1990. Prim-ministrul şi-a pus salopeta goldistă, o cască nou-nouţă în cap şi a coborât în galeria muzeală Cătălina Monuleşti. Nu a rămas acolo, din păcate. Făcea fericiţi zeci de mii de bucureşteni, clujeni şi mulţi, mulţi alţii.

Dragostea lui Victor Ponta pentru televiziuni şi voturi ţară învinge totul: chiar logica, chiar bunul-simţ, chiar separarea puterilor în stat. Nu sunt dintre cei care cred că demisia prim-ministrului ar fi un lucru uşor de obţinut, dar scârba faţă de aşa ceva începe să depăşească orice.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Decizii şi hotărâri, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s