Propaganda Gold Corporation trece la planul B

Scriam sâmbăta trecută că e greu de crezut că maşina de propagandă RMGC nu va inventa ceva prin care să livreze material către televiziunile aservite. Prezentam două variante clare: una era o vizită din Bucureşti şi s-au pregătit să îl primească pe Victor Ponta duminica trecută.

A doua era o manifestaţie cu ajutorul celor 50 de primării pe care le controlează şi se pregătesc să o facă mâine: Sindicatul „Viitorul Mineritului” din Roşia Montană a anunţat că duminică vor avea loc noi acţiuni de susţinere a locurilor de muncă în minerit, între orele 17.00 şi 20.00, când mii de oameni sunt aşteptaţi în localitatea din Munţii Apuseni în semn de solidaritate cu membrii sindicatului. Cei 33 de mineri din Roşia Montană care s-au blocat timp de mai multe zile în galeria Cătălina Monuleşti vor intra duminică din nou în mină, pentru două ore, aceştia invitând şi reprezentanţii presei să li se alăture pentru a vedea condiţiile din interior.

Apar câteva nelămuriri: între 17 şi 20 sunt două ore 😀 participanţii aşteptaţi vor fi număraţi ca de obicei cu adăugarea unui zero la numărul total ca să iasă suma 😀 cum s-ar face în subteran exploatarea de suprafaţă propusă de RMGC 😀 angajaţii Gold Corporation stau doar până la 20 din cauză că aia e ora de închidere a galeriei muzeale 😀 fanii întreabă dacă stomatologul RMGC participă din nou sub formă de miner 😀 cât este taxa de filmare în muzeu 😀

Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Propagandă și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Propaganda Gold Corporation trece la planul B

  1. Mihai Papuc zice:

    Încă ceva: la pariu că o să fie oprit curentul în muzeu? Jurnaliștii vor intra cu lămpile de miner și alte lanterne din dotare. Ba se mai poate opri și ventilația, iar la atâta hal de popor cât o să intre acolo – de asta vor avea ei grijă – s-ar face un aer irespirabil și într-o clădire de la suprafață, nu numai în interior.
    Hei, nu-i nimic. RMGC, televiziunile aservite și cu politicienii cumpărați trăiesc oricum într-o lume paralelă. Hai să ne vedem noi de treabă: mâine seară ne vedem la protest, vom fi mai mulți decât duminica trecută. Rămâne cum am stabilit: UNIȚI SALVĂM ROȘIA MONTANĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s