Lanţ uman în jurul Parlamentului

Un clip despre lanţul uman realizat în Bucureşti pe 21 septembrie la Palatul Parlamentului:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Video și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Lanţ uman în jurul Parlamentului

 1. vasea carchelan zice:

  România este a poporului, Roşia Montană este a poporului.
  Jos guvernul ticăloşit, trădătorii interesului naţional trebuiesc condamnaţi la moarte pentru a se stopa crima împotriva poporului Român.
  Toate aceste pseudo-politici, fără cap şi coadă, care au adus România şi românii spre prăpastie, sunt de fapt înaltă trădare şi ar trebui pedepsite… Pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusă. Asistăm la încercarea de asasinare a noastră ca popor de către o turmă de ligăi puşi pe furat o ţară întreagă…
  Pentru ca marii şmecheri ai României să nu piardă bani în vremuri de criză, ei nu vor să plătească nimic… Nuuuu… Dacă îl vor plăti vreodată, o vor face cât mai târziu cu putinţă ca să nu le scadă profitul… Pentru ei Romania este un SRL personal, şi acum când le fuge pământul de sub picioare, ei, care timp de 22 de ani şi-au bătut joc de noi, au început din nou să arunce fumul minciunii ca să ne invrăjbească…În timp ce românii se sinucid sau se omoară între ei, împinşi de disperarea mizeriei în care se zbat, cei care s-au autoimpus în 1989, erijându-se în apărători ai interesului naţional îşi apară şi acum doar interesele proprii, sfidând în continuare poporul pe care l-au jefuit şi umilit vreme de 22 de ani, în timp ce noi, românii, umiliţi, tăcem, şi nu facem nimic… Ba mai mult: luăm partea celor care au adus România în această stare… Până când?!!

  Apăraţi Roşia Montană!.,viitorul copiilor noştri!.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s