Jos labele de pe protestul nostru

Remus Cernea, Mihail Neamţu şi Corneliu Vadim Tudor sunt câţiva dintre politicienii care au încercat să profite de pe urma protestului nostru. Era amuzant să vezi cum se agită nişte pitici politici.

Acum Traian Băsescu încearcă să câştige capital. Acelaşi Traian Băsescu ce a facut lobby planului Gold Corporation timp de ani întregi. Da, nu avem memoria scurtă.

Nu mai este amuzant. Jos labele de protestul nostru!

Acest articol a fost publicat în Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Jos labele de pe protestul nostru

  1. Dinu V. zice:

    Se dedubleaza, nu va bateti capul, unul e pe invers iar celalalt desi pare ca ar fi …nu e Om. Niciun ins cinstit nu trece de furcile caudine existente in partide, e o regula. Poate cu exceptia celor din PPDD care nu vor trada.

  2. Coabitarea imperfecta dar functionala Basescu-USL pe Proiectul Rosia Montana, anuntata de interviul recent, poate anunta optimismul ca clasa politica si complicea ei intelectuala, la 100 miliarde euro cât o fi datoria externa, mai poate fi creditata euroatlantic cu inca 20 miliarde euro in scopul ca BNR sa achizitioneze anticipat tot aurul ce s-ar putea extrage din balta de cianuri, al carui pret pe uncie, ca se va dubla/tripla in viitorii 7-10 ani, poate fi usor lamurit electoratul, daca se coordoneaza de catre un comandament unic activitatea tuturor categoriilor ce postaci: http://www.scribd.com/doc/79004558/Camelian-Propinatiu-Postromanismul

  3. Aurel Texanu zice:

    NATIONALIZAREA TUTUROR ZACAMINTELOR DE AUR SI ARGINT DIN TOATA TARA CUM AU FACUT VENEZUELA ACUM 2 ANI….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s