Să şi zâmbim

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova: În legătură cu BNR şi eu mi-am spus că „mamă, luăm aur şi punem în rezerva statului, nu mai cumpărăm”. Între timp, am înţeles că lucrurile sunt puţin mai complicate […] Dacă statul român optează pentru primirea cotei care i se cuvine din profit, în loc să primească redevenţă, vrea să primească aur, atunci se dă cantitatea de aur la preţul de pe bursă, plus TVA. Adică dacă iei în natură pierzi 19 la sută.

Individul nu ştie cât este TVAul, dar are în mâini soarta a mii de oameni, a unui patrimoniu unic în lume şi a celui mai mare depozit de aur din Europa.

Dan Sova - Dan S-o va lua - Ministrul Marilor Corporatii

Sursa text, foto

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Să şi zâmbim

  1. Mihai Papuc zice:

    Haideți, mă, nu fiți răi. A luat din greșeală de la maică-sa o variantă mai veche de material publicitar a RMGC și a învățat-o pe aia. Ce, crezi că nu li se mai întâmplă și altora să greșească cartea de comentarii de unde învață? Drept e că proștii ăia pică bacul, ăstălalt ne e ministru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s