Situaţia actuală în parlament faţă de proiectul de lege

Pentru parlamentarul de mai jos şi alţii ca el, există medicamentul  http://legea.rosiamontana.org/

„Are multe lacune”, subliniaza senatorul Lucian Iliescu in repetate randuri  in aceasta dimineata, referindu-se la proiectul de lege care, odata votat de Parlament, ar putea da unda verde exploatarii aurului din Apuseni. „Unele vin din ani in urma, a fost o graba, a fost o decizie impusa, nu poti sa stii ce s-a intamplat”, remarca insinuant senatorul, nu inainte insa de a trasa apasat linia de demarcatie intre propunerea legislativa si proiectul minier. E impotriva celei dintai, dar definitiv in favoarea exploatarii si nicio umbra de indoiala nu se rasfrange asupra credintei ca, „odata elucidati asupra lucrurilor prapastioase, oamenii nu au de ce sa nu fie de acord cu locurile de munca”.

Senatorul Lucian Iliescu nu este un caz izolat. Dela0.ro a urmarit in cele trei saptamani de la izbucnirea protestelor anti-Rosia Montana dinamica opiniilor parlamentare fata de proiect, inregistrand clar aceasta tendinta: contra initiativei legislative a Palatului Victoria, dar pentru demararea mineritului in zona. Asta in conditiile in care cei mai multi deputati si senatori sustin ca nu stiu exact despre ce e vorba in proiectul minier si asteapta date concrete de la comisia speciala abilitata recent sa se pronunte.

Citeşte mai departe

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Politică, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s