Excursii de la RMGC pentru funcţionarii statului

RiseProject mai publică o serie de documente incendiare.

Compania Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a sponsorizat deplasări în Las Vegas şi în Rio de Janeiro pentru şefi din Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM), instituţia statului care a aprobat proiectul. Unul dintre funcţionarii agenţiei, care a mers în capitala mondială a jocurilor de noroc pe banii firmei private, a fost investigat în România pentru modul în care RMGC a obţinut dreptul de exploatare a zăcământului de aur.

ANRM confirmă faptul că mai mulţi funcţionari au participat la o expoziţie minieră la Las Vegas pe banii companiei private Gold Corporation într-un răspuns oficial către RISE Project. Trei membri din conducerea agenţiei au petrecut opt zile în toamna anului 2000 în capitala mondială a jocurilor de noroc : Sorin Horia Rădulescu, vicepreşedintele ANRM, Gicu Boroşi și Laurenţiu Bogatu, ambii directori generali în ANRM.

Citeşte mai departe

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri, Tipuri - Documente și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s