Roşia Montană este solidară cu Pungeşti

Noi, Alburnus Maior şi Campania Salvaţi Roşia Montană, ne exprimăm solidaritatea necondiţionată cu locuitorii comunei Pungeşti, judeţul Vaslui, care au început lupta împotriva sondelor Chevron, împotriva politicilor distructive ale guvernului Ponta şi a metodei fracturării hidraulice a gazelor de şist. Citeşte mai departe

Rosia Montana - proteste - Bucuresti - Vasile Laiu - Barlad - Cristian Motora - Campeni - 13 octombrie 2013Sursa foto

Acest articol a fost publicat în Domenii - Natură şi mediu, Tipuri - Salvaţi Roşia Montană și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Roşia Montană este solidară cu Pungeşti

  1. jean zice:

    Eu cetateanul Jean Rotaru am votat guvernul PSD pentru ca au promovat in campanie(printre altele) ca nu va aproba explorarea gazelor de sist si a zacamintelor de la Rosia Montana cu cianuri.
    Acum vad ca si-a schimbat optiunea. Cum pot eu cetateanul roman sa-mi schimb si eu optiunea in functie de a guvernului ?
    Parlamentul ,guvernul,presedentia, nu au nici un interes sa faca un referendum; dar dvs ca televiziune ,puteti sa organizati un referendum national care sa fie recunoscut legal (eventual un sistem rapid si care sa poata fi accesat de cat mai multi romani=SMS telefon mobil + inregistrare telefonica+etc) ???

  2. voicu zice:

    m.da, poti sa-ti schimbi optiunea la alegerile viitoare, daca o sa mai ai o tara, fiindca in ritmul asta o sa fii doar locuitor.. si asta daca nu-ti retrocedeaza pamantul de sub casa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s