Ministrul Daniel Barbu şi-a spart luneta maşinii singur?

Urmăriţi imaginile: oamenii sunt hotărâţi, dar nimeni nici măcar nu îl atinge pe ministru, d-apoi să îl agreseze. Daniel Barbu intră în maşină trântind uşa, iar luneta se sparge.

Oricum, pentru presă e mai importantă o bucată de geam decât faptul că Daniel Barbu a minţit, negând existenţa acestui document excepţional.

Acest articol a fost publicat în Domenii - Iniţiative cetăţeneşti, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Video și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ministrul Daniel Barbu şi-a spart luneta maşinii singur?

 1. Dodo zice:

  Era suficienta o luneta aranjata pentru „masuri hotarate ale organelor in drept” impotriva manifestatiilor care „degenereaza”?! Interesanta locatia aleasa de rs demnitar!

  EEEEi, s-a spart luneta, a venit anarhia!

 2. Adrian Catana zice:

  Incepand cu seara de joi, auzim repetandu-se obsesiv, de catre politicieni (vezi declaratia lui Victor Ponta) si ziaristi fideli, cuvantul „VIOLENTA”. Si asta, cu toate ca apar tot mai multe dovezi ca manifestantii din strada sau de la Pungesti nu au avut nici un moment tendinte violente, spre deosebire de jandarmi si politisti, care – izolat in cazul demonstratiilor stradale, si fara perdea la Pungesti, au facut uz de forta. Sub pretextul „restabilirii ordinii publice”. Ordine publica, in folosul cui? Pofta de (a da) bataie a unora dintre jandarmi si politisti, o stie aproape toata lumea! Isi iubesc meseria, si o exercita din toata inima, de cate ori au ocazia! Doar prilejul sa existe. Si daca nu exista factor declansator, il pot creea, daca e nevoie!
  Care este insa motivul repetarii atat de apasat a cuvantului „violenta”? Nu suna aceasta ca un ultim avertisment adresat subliminal protestatarilor, inaintea descinderii in piata a cohortelor de jandarmi, spre a restabili exemplar ordinea? Precum s-a restabilit sub supravegherea atenta a „bunicului” politic a lui Ponta, in zilele mineriadei.
  Sa nu uitam, ca ultimul si cel mai de nadejde argument al lor este FORTA! Daca nu ne pot convinge cu promisiuni desarte, cu pomeni electorale si cu alte extra-oferte, nu vor ezita sa apeleze la ea, spre indeplinirea minunatelor planuri de inflorire a pariei!

 3. Pingback: Vânătoarea de huligani continuă | Lupta pentru Roşia Montană

 4. Pingback: Cine sunt răufăcătorii? | Lupta pentru Roşia Montană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s