Protestele de la Abrud de pe 20 octombrie

Ţara Moţilor este în prag de revoltă: sute de oameni au protestat ieri la Abrud, a doua localitate ca mărime din zonă, după ce mii de oameni au fost la Câmpeni cu o zi înainte. Orăşelul este aflat la doi kilometri de locaţia planificată pentru construirea barajului de 185m al iazului de decantare. Conform unor declaraţii recente ale primarului Simina, 80% din suprafaţa oraşului este inundabilă în eventualitatea producerii unui accident.

Proteste - Rosia Montana - Abrud - 20 octombrie 2013

Sursa

Acest articol a fost publicat în Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Foto și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Protestele de la Abrud de pe 20 octombrie

 1. kla zice:

  au fost adusi campanari si albaceni sa protesteze la Abrud, iar abrudenii i-au huiduit si i-au scos de cap afara din oras!

 2. anton zice:

  au adunat uscaturile de pe coclauri si le-au imbarcat in masini ca apoi sa tipe cat ii tine gura „vrem locuri de munca”. Aveau si fete:):)

  cu dracii care au incalcat Legea in repetate randuri si au hartuit, amenintat, mituit, falsificat ori s-au lasat mituiti nu vad care e problema. Sa se redeschida galeria si sa le dea locuri de munca pe 5, 8, 10 ani. Ca tot le place aurul, sa-l vada tot timpul!

 3. anton zice:

  iar cu patrunderea neautorizata cu cantitati de explozibil pe o proprietate particulara, phaaa, este de o gravitate exceptionala: intra la activitati teroriste, trebuie anuntat la 112, pentru ca sa intervina in regim de urgenta cea mai apropiata unitate antitero pe raza careia se petrece asa ceva!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s