Patrimoniu. La ţară. Cum procedăm?

Expoziţia Dincolo de oraş de la M.N.A.C. se închide printr-o întâlnire cu Ştefan Bâlici, Virgil Apostol şi Claudia Apostol, din partea ARA – Arhitectură. Restaurare. Arheologie.

ARA - Restaurarea Casei Parohiale Unitarienene din Rosia Montana

Joi, 24 octombrie 2013, 18.00 @ Muzeul Naţional de Artă Contemporană, ultimul etaj.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Acţiuni şi proteste și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Patrimoniu. La ţară. Cum procedăm?

 1. Larisa zice:

  RMGC investeste in patrimoniu mai mult decat o face statul roman. Fara sa scoata un gram de aur, a pus bazele celui mai mare program de cercetare arheologica din Romania si a restaurat deja prima casa din Rosia Montana – casa nr 325. Pana sa vina RMGC in zona nici nu se stiau prea multe de patrimoniul cultural din Rosia.

  • „ARA investeste in patrimoniu mai mult decat o face statul roman. Fara sa ceara nimic in schimb, a pus bazele celui mai mare program de restaurare din Romania si a restaurat deja prima cladire din Rosia Montana – casa parohiala unitariana. Pana sa vina ARA in zona nici nu se stiau prea multe de patrimoniul cultural din Rosia.”
   Ai vazut ce simplu, e destul sa inventezi. Internetul suporta orice.

 2. sfatul medicului zice:

  Casa cu nr. 325 ar fi un inceput bun, daca tot este restaurata…ramane de vazut din ce bani, ca sa primeasca subiectii periculosi care vor, cu tot dinadinsul, ca zona sa fie depopulata si otravita, iar celor ramasi sa le fie taiat accesul la sursele vitale necesare existentei. S-ar crea locuri de munca, fiindca e nevoie de medici, infirmieri etc. Schizofrenie, dedublare de personalitate, accese de violenta, mitomanie …sunt simptome care fac necesara tinerea sub observatie a pacientilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s